Založ si blog

Reformovanie mužského princípu vo veku Viagry

bossCitát z ranných čias internetovej stránky savethemales.ca:

„Muži predstavujú aktívny princíp, ženy pasívny princíp.  My sme kupujúci, ony sú predávajúce.  My máme silu a ak neuspejeme v tom, aby sme ju použili konštruktívne, naďalej budeme pokračovať v stroskotávaní u žien.“

Feminizmus vytvoril boj o moc, v ktorom ženy prahnú po role muža a žiadajú od mužov aby sa chopili ich úlohy v spoločnosti.  Môj priateľ opísal svojich známych, ktorí sú manželmi ako „vlci krúžiaci jeden okolo druhého.“  MOC je vždy problémom:  ženy chcú podporovať (finančne) svojich mužov.

napísal Henry Makow, Ph.D.,

Počuli ste už o „Dobe Kamennej“, „Dobe železnej“ a „Dobe informácií.“  Toto je „Vek Viagry“ – éra mužskej impotencie.  Televízne reklamy tvrdia, že 1/3 mužov trpí „poruchou erektility“, ktorú pripisujú vysokému tlaku, rakovine prostaty alebo cukrovke.

Domnievam sa však, že skutočným vinníkom je feminizmus.  Ženy by mali posilniť mužov, ale už dlhú dobu sa deje presný opak.  Namiesto užívania malých modrých piluliek, muži potrebujú získať späť svoju mužskosť.

Na pracovisku, muž môže akceptovať vodcovstvo kompetentnej ženy.  Ale v intímnej oblasti, muž ktorý prijíma príkazy od ženy nie je mužom, a zvyčajne ako taký ani nevystupuje.  Vidí svoju matku a správa sa opäť ako dieťa.

Sila alebo moc je synonymom mužskej identity.  Impotentný doslova znamená „bezmocný.“  Nikdy by sme nepovedali, že žena je impotentná.  Namiesto toho použijeme výraz „neplodná“ alebo „frigídna“, čo odráža jej pasívnu alebo receptívnu rolu.

Muž nemôže milovať, keď nemá plnú moc.  Precvičuje svoju moc vo svojej rodine, so svojou ženou a deťmi.  Ženy vezmú mužom moc a čudujú sa, prečo nie sú milované.

MOJA SKÚSENOSŤ

Bol to oslobodzujúci pocit, keď som pochopil, že moc/sila je to, čo znamená byť mužom.  Rozhodol som sa hľadať tradičnú ženu v zahraničí (autor článku je Kanaďan).  Po chybných krokoch na Filipínach, som sa oženil so vzdelanou, inteligentnou Mexičankou so sekulárnym židovským pozadím podobným môjmu vlastnému.  Po prvýkrát v živote som našiel spokojnosť a rovnako tak ho našla aj ona.  Máme vzťah, ktorý je takmer bez treníc.

Povie mi, čo si myslí, no nikdy mi nepovie, čo mám robiť.  Vyhýba sa štyrom veciam: ponosovaniu, kritizovaniu, riadeniu a súpereniu (4Cs: complain, criticize, control and compete).  V minulosti ma ženy zakaždým vydierali predvádzaním detinských scén, v očakávaní ktorých som bol zdesený.  Nakupujem, varím, takže si nemyslím, že môj vzťah je rigidný.  Snažím sa najlepšie ako viem uspokojiť ju a som v tom úspešný.

Gesto muža, ktorý žene otvorí dvere, ilustruje vzťah muža a ženy.  Všetci vieme, že žena si dokáže otvoriť dvere sama.  Avšak keď to pre ňu urobí muž, potvrdzuje to jej ženskosť, krásu alebo šarm.  Keď ona toto gesto prijme, potvrdí tak jeho mužskosť, jeho silu.  Tento obchod, kedy sa žena odovzdáva do moci muža na oplátku za mužskú lásku, je základom alebo esenciou heterosexuality.  Za účelom emocionálneho vývoja, muži a ženy potrebujú takéto vzájomné odobrenie alebo validáciu, prinajmenšom tak ako samotný sex.  Sex je jeho výrazom, vyjadrením.

Pod toxickým vplyvom feminizmu, ženy otvárajú svoje vlastné dvere samy.  Identita ani jedného z pohlaví tak nie je potvrdená, ani jeden z nich nedospieva emocionálne.  Muži sa cítia zbytoční a bezmocní; ženy odmietané a neuspokojené.

OBNOVENIE MUŽSKOSTI

Nasledujú praktické odporúčania pre mužov, ako obnoviť ich moc alebo silu, či mužskosť.

  • Najlepší spôsob ako si vybrať ženu je prostredníctvom prijateľnej požiadavky.  V jeden letný deň som stretol mladú ženu na kolieskových korčuliach.  Požiadal som ju, aby si sňala slnečné okuliare, aby som mohol vidieť jej tvár.  Počúvla.  To bolo skoré pozitívne znamenie.  Dvorenie je proces, počas ktorého muž získava ženskú dôveru (lásku), na konci ktorého ona prijme jeho vodcovstvo.  Muži vyjadrujú svoju lásku prostredníctvom benevolentnej moci/sily a vnímajú lásku ženy ako jej prijatie jeho ochrany.  Rovnako tak žena chce, aby jej muž dal pocit bezpečia.
  • Feminizmus uvádza mužov v omyl tým, že ich nabáda usilovať sa o „nezávislé“ ženy a nabáda ich, aby odmietali ženy, ktoré v skutočnosti potrebujú.  Ak žena chce byť „nezávislá,“ nechce teba.  Ak ťa láka vetou: „Si pre mňa dostatočným mužom?“ alebo „Som žena, ktorej nie je ľahké ulahodiť,“ odmietni takúto výzvu.  Život je príliš krátky.  Manželstvo nie je o nezávislosti.  Je o tom, ako sa z dvoch ľudí stane jeden, a to sa stane iba vtedy, keď sa žena odovzdá mužovi.  Muži by sa mali sústrediť na ženy, ktoré k nim vzhliadajú a splnomocňujú ich.  Ak hľadáš „sebe rovnú,“ pravdepodobne stále hľadáš seba.
  • Muži odovzdajú svoju moc ženám v nádeji, že dostanú lásku, sex a krásu.  Chvíľu je ulahodená, no v zásade nemôže rešpektovať muža, ktorého dokáže ovládať.  Chce muža, ktorý má ucelenú predstavu o svojom živote, v ktorom má ona základné miesto.  Takáto vízia nemusí byť komplikovaná.  Predstavuje život sústredený na spoločné hodnoty a záujmy ako deti, hudba, zdravé jedlo, viera alebo príroda.
  • Existuje kniha s názvom Prečo si myslím, že bez muža som ničím (Why do I Think I am Nothing Without a Man (1982)), v ktorej sa autorka Dr. Penelope Russianhoff pokúša pomôcť ženám prekonať tento pocit.  Pravdou je, že tento pocit je zakorenený v realite.  Naplnenie samej seba pre ženu znamená, keď „samej seba“ je jej manžel a deti.  Ženy sú Božie bytosti, obetujú samé seba a slúžia;     na oplátku je o ne postarané s láskou.  Keď „sama sebe“ predstavuje osobná satisfakcia a kariéra, žena je plná až po okraj.  Jej manžel a deti sú druhoradé.
  • Muži by neboli priťahovaní toľkými atraktívnymi ženami, ak by si kládli otázku, „ktorej žene môžem zveriť svoju dušu?“  Podobne, sexuálny akt je veľmi invazívny pre ženu.  Mužská podstata vpadne do jej bytosti.  Je prázdna a receptívna.  V tej istej chvíli mu však ona poskytuje emocionálnu a duchovnú ochranu.  On expanduje do priestoru, ktorý ona vytvorí svojou akceptáciou.  Muž a žena sú ako meč v pošve.  On ju posilní.  Ona je jeho útočiskom.  Stanú sa jedným.


ZÁVER

Muž môže reformovať svoju identitu uznaním skutočnosti, že jeho sila/moc je neodcudziteľná.  Predstavuje jeho schopnosť milovať.  Je základom jeho mužskosti.

Muž by sa mal sústrediť na hľadanie ženy, ktorá je preň receptívna, vnímavá a chápavá.  Nech je pokojne radšej za pokladňou, ako vo vedúcej kancelárii.

Single muž by mal byť agresívny – rýchlo sa otriasť bez znepokojenia pre odmietnutie.  Buďte obozretní pred feministkami a ženami, ktoré neznášajú svojich otcov.

Muž musí byť pripravený ponúknuť správnej žene hlboký vzťah.  Ona nemá záujem o „randenie,“ muž by sa s ňou nemal „pohrávať.“  Ona je základ, na ktorom sa kultivuje rodina.  Single muži sú dnes tak pasívny a nedospelí, že single ženy musia doslova zakaždým zdolávať Mount Everest.

Muži predstavujú aktívny princíp; ženy predstavujú pasívny princíp.  My sme kupujúci; ony sú predávajúce.  My máme moc a silu a ak zlyháme v jej konštruktívnom využití, budeme naďalej pokračovať zlyhávaní, (nie)len čo sa žien týka.

http://helper313.wordpress.com/

 

Materiálna civilizácia, morálna civilizácia a Boj/Snaženie

16.11.2014

Pravdou je, že existuje veľký zmätok ohľadom materiálneho rozvoja človeka a morálneho rozvoja človeka. Preto je každý materiálne rozvinutý človek označovaný za morálne rozvinutého. A to je prostredníctvom zmiešania materiálnej civilizácie s morálnou civilizáciou; považujúc ich za jedno pre každý národ. Toto je falošné vyváženie a falošný štandard. Inak by [...]

Civilizovaný materiálny rozvoj a úspech spirituálny

04.11.2014

Človek je stvorený, aby poznal Allaha Všemohúceho: {A džinov a ľudí sme jedine preto stvorili, aby Ma uctievali}[1] To znamená, aby Ma mohli poznať. Pretože uctievame, aby sme poznali. Ba niet dobra v uctievaní, ktoré nedostane uctievajúceho bližšie k Allahovi, čo následne zvyšuje jeho poznanie Allaha, Všemohúceho. Inými slovami, človek je stvorený za účelom [...]

Ako človek spozná Mistodržiteľa/Zástupcu Boha na Jeho Zemi v každej epoche

03.11.2014

Najdôležitejšia cesta, ktorou spoznať nástupcu Boha na Jeho Zemi je: Prvá cesta: Ktorou Anjeli spoznali Adama, Požehnania a Mier s Ním, a tou je Zmienenie sa, pretože Allah, Slávny, Všemohúci, sa zmienil o Adamovi, Požehnania a Mier s Ním, a že je Jeho Miestodržiteľ na Jeho Zemi; {Hľa, Pán tvoj k anjelom prehovoril: “Umiestním na zemi zástupcu!” I povedali: “Chceš [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Juraj Kula

Dnes stojíme na križovatke pravdy a lží. Ten, kto si je istý, že dostane vodu, necíti smäd. helper313.wordpress.com/ youtube.com/user/sosentimentom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 77987x
Priemerná čítanosť článkov: 2785x

Autor blogu

Kategórie