Založ si blog

Podporujú gay muži maskulínne ženy?

26 Júl, 2013

Je možné, že homosexuálne ideály ženskej krásy a správania sú v súčasnosti normou?

Tradicionalistickí kresťania často kritizujú homosexuálnu revolúciu, ak sa opýtate mňa, tak právom.

Avšak v poslednej dobe ma zaujala a moja pozornosť spočinula na úlohe homosexuálnych mužov v tvarovaní HETEROSEXUÁLNEJ sexuálnej revolúcie, t.j. kultúry príležitostnej sexuálnej promiskuity, ktorá je v súčasnosti normou v mnohých západných štátoch.

Zmenila prevaha homosexuálnych mužov v médiách a vo svete módy výzor heterosexuálov oboch pohlaví?  Myslím, že je pravdepodobné tvrdiť, že áno.

Nedávno som čítal článok mladej britskej novinárky v Daily Telegraph, v ktorom sa zmieňuje, že krásky osemdesiatych rokov (napr. dievčatá Bennyho Hilla, glamour modelka Samantha Fox atď.) mali „jemné krivky,“ na rozdiel od súčasných ženských celebrít.

Daná novinárka to poznamenala iba tak, ledabolo, no ja som začal premýšľať, či ideálne ženské telá „ostrých kriviek“ nevďačia za svoj vzostup prevahe homosexuálnych mužov vo svete módy, televízii a vydavateľstvách časopisov.

Koniec koncov gayovia inklinujú k štíhlemu, tvrdému, muskulárnemu vzhľadu u mužov; a preto je logické predpokladať, že u žien sa im to páči tiež.  Dokonca ešte aj tvrdé „futbalové lopty,“ ktoré mnohé moderné ženské celebrity nosia namiesto pŕs, majú tvrdý nepoddajný, zvláštne maskulínny charakter.

Je možné, že homosexuálne ideály ženskej krásy sú v súčasnosti, paradoxne, normou?  A je tiež možné, že celá glorifikácia dominantnej, súťaživej, neospravedlňujúco promiskuitnej ženy je taktiež v určitom zmysle gay ideál?

MUŽI DNES HĽADAJÚ ENERGICKÉ ŽENY              

Pred rokmi som si všimol, že môj blízky priateľ je tajný bisexuál.  Tento chlapík sa posadnuto naháňal za sukňami, a tiež zodpovedal bežnému poňatiu alfa muža v tom, že miloval športové autá a bol intenzívne poháňaný biznisman.

Napriek tomu som nebol prekvapený, keď som zistil, že má homosexuálne tendencie.  Prečo?

Jeden z dôvodov je, že ženy ktoré sa mu naozaj páčili zvykli mať extrémne silnú vôľu, boli dominantné a súťaživé, a dotyčný nám vždy objasňoval, že sa mu páčia kvôli týmto vlastnostiam, a nie napriek nim.

Skončil tak, že sa oženil so ženou tohto typu, ženskou atlétkou, s ktorou je v súčasnosti rozvedený.  Nezájdem až tak ďaleko, aby som povedal, že obdivoval nespútanú promiskuitu u žien, ale ani mu nikdy práve neprekážala.

Tým sa, myslím, odlišoval od väčšiny heterosexuálnych mužov.  Dr. Johnson raz poznamenal, že mužom viac záleží na cnostiach žien, než na ich vlastných, o čom som presvedčený, že je veľkou pravdou.

Vo svojich srdciach väčšina heterosexuálnych chlapov si idealizuje ženy až príliš na to, aby videli ich zlé správanie.  Avšak v modernej ére majú muži a ženy vymytý mozog predstavou, že „skutočný muž“ je chorobný sukničkár.

Čisto z fyziologického hľadiska je to nezmysel, keďže nič neoslabí mužovu potenciu tak rýchlo ako obsesívna sexuálna aktivita akéhokoľvek druhu – ako vám isto povie ktorýkoľvek tréner boxu alebo atletiky.  Napriek tomu sa aspoň od päťdesiatych rokov berie za danú múdrosť, že muži sú vo svojej podstate nenapraviteľne promiskuitní.

Je to naozaj náhoda, že veľký moderný apoštol tejto doktríny vnútornej promiskuity je muž, ktorý slobodne priznáva, že je bisexuál – Hugh Hefner?

Alebo je náhodou, že väčšina moderných situačných komédií a seriálov, ktoré glorifikujú ženskú promiskuity, ako napríklad Sex v meste, sú napísané mužskými homosexuálmi?  Alebo že priekupníkmi ženskej módy pripomínajúcu mužskú boli Yves Saint Laurent a jemu podobní?

Stojí za to poukázať na fakt, že mužský homosexuál nikdy nedokáže pochopiť obrovsky nebezpečnú silu ženských kriviek voči heterosexuálnym mužom, a preto si skôr nebude myslieť, že je niečo zlé na nemravnej módy, nahote, pornografii atď.

Raz som počul rádiový program o ženách v stavebníctve, v ktorom mužský robotník povedal, že nemá rád ženy prítomné na staveniskách počas horúcich dní, vzhľadom na to, že odhalené ženské telo ho rozptyľuje.

Mužský homosexuál naozaj nie je v pozícii, aby chápal námietky súvisiace so ženskou nemravnosťou v obliekaní a správaní.  Zdá sa, že gayovia sú prirodzene priťahovaní módnymi a mediálnymi profesiami, ale ich všadeprítomnosť v týchto odvetviach viedla k transformácii heterosexuálnych ideálov a správania.

Prvý komentár, ktorý napísal Dan:

„Názor, že ideálna žena je „móda,“ alebo v antických jazykoch „zbožňovaná“ (modlárstvo).  Módni návrhári, čo zahŕňa aj hair-stylistov a makeup-artistov, boli vždy notoricky okázalí homosexuáli.  Počas audiencií v Americkom senáte o komunistických rozvratoch v rokoch 1950-53, bývalí komunistickí informátori odhalili, že „homosexuálna elita,“ operujúca v odvetví módy, zábavnom odvetví a vo vydavateľstvách, pretláčala politicky motivovanú skrytú agendu. 

Dôvod, prečo svetová móda presadzuje nemožné alebo mŕtvolné štandardy ženských „ideálov“ môže byť iba želanie smrti namierené na mladé ženy.  Generácie módnych odborníkov pretlačili ideály, že dievčatá by mali vyzerať, akoby práve vyšli z Auschwitzu, alebo ako keby si len pred malou chvíľou pichli heroín.  Bývala top modelka, Isabelle Caro, pracovala na odhaľovaní zneužívania dievčat s vážnymi poruchami módnym priemyslom.

Povedal by som, že aj keď je módny a zábavný priemysel prevažne gay, je medzi nimi množstvo satanistov.  To je dôvod, prečo tak veľa „elitných“ žien plne spolupracuje na demoralizácii chlapcov a dievčat.  Na internete sa nachádza množstvo materiálu, ktorý vzdeláva o satanistickej posadnutosti sexuálnou inverziou.“

napísal Colm O´Hehir, (henrymakow.com/)
preložil helper313, (helper313.wordpress.com/)

Prehlásenie: podľa zákona 618/2003 Z.z., § 33, zverejnenie diela na informačné účely, ods. 1: súhlas autora sa nevyžaduje na, a) vyhotovenie rozmnoženiny diela zverejneného v novinách alebo v inom informačnom prostriedku o aktuálnych udalostiach alebo témach hospodárskeho, politického alebo iného spoločenského charakteru a na verejný prenos s takýmto obsahom.

 

Materiálna civilizácia, morálna civilizácia a Boj/Snaženie

16.11.2014

Pravdou je, že existuje veľký zmätok ohľadom materiálneho rozvoja človeka a morálneho rozvoja človeka. Preto je každý materiálne rozvinutý človek označovaný za morálne rozvinutého. A to je prostredníctvom zmiešania materiálnej civilizácie s morálnou civilizáciou; považujúc ich za jedno pre každý národ. Toto je falošné vyváženie a falošný štandard. Inak by [...]

Civilizovaný materiálny rozvoj a úspech spirituálny

04.11.2014

Človek je stvorený, aby poznal Allaha Všemohúceho: {A džinov a ľudí sme jedine preto stvorili, aby Ma uctievali}[1] To znamená, aby Ma mohli poznať. Pretože uctievame, aby sme poznali. Ba niet dobra v uctievaní, ktoré nedostane uctievajúceho bližšie k Allahovi, čo následne zvyšuje jeho poznanie Allaha, Všemohúceho. Inými slovami, človek je stvorený za účelom [...]

Ako človek spozná Mistodržiteľa/Zástupcu Boha na Jeho Zemi v každej epoche

03.11.2014

Najdôležitejšia cesta, ktorou spoznať nástupcu Boha na Jeho Zemi je: Prvá cesta: Ktorou Anjeli spoznali Adama, Požehnania a Mier s Ním, a tou je Zmienenie sa, pretože Allah, Slávny, Všemohúci, sa zmienil o Adamovi, Požehnania a Mier s Ním, a že je Jeho Miestodržiteľ na Jeho Zemi; {Hľa, Pán tvoj k anjelom prehovoril: “Umiestním na zemi zástupcu!” I povedali: “Chceš [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Juraj Kula

Dnes stojíme na križovatke pravdy a lží. Ten, kto si je istý, že dostane vodu, necíti smäd. helper313.wordpress.com/ youtube.com/user/sosentimentom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 78022x
Priemerná čítanosť článkov: 2787x

Autor blogu

Kategórie