Založ si blog

Materiálna civilizácia, morálna civilizácia a Boj/Snaženie

Pravdou je, že existuje veľký zmätok ohľadom materiálneho rozvoja človeka a morálneho rozvoja človeka. Preto je každý materiálne rozvinutý človek označovaný za morálne rozvinutého. A to je prostredníctvom zmiešania materiálnej civilizácie s morálnou civilizáciou; považujúc ich za jedno pre každý národ.

Toto je falošné vyváženie a falošný štandard. Inak by Proroci a Strážcovia, Požehnania a Mier s Nimi, a ich nasledovníci, (ktorí si vyprázdnili ruky od mnohých ozdôb tohto sveta; jeho materiálnej civilizácie; a jeho pominuteľnej suverenity), boli morálne tí najdegradovanejší, ako veľmi je im to vzdialené. A Faraón, Nimrod a im podobní, (ktorí postavili pyramídy; veže; zámky; a hojné mestá), sú vlastníci morálky a výnimočne rozvinuté mysle, a ako by to mohol byť ich (stav). Naviac, ten Prvý obvinený by bol Ničiteľ a Demolátor materiálnej civilizácie, skrze tresty a napomenutia, Oslavovaný je On nad všetkým, čo Mu pripisujú za partnerov.

Presnejšie, pri Bohu, oni nepoznali svoju záležitosť, a tak si vezmite ponaučenie od tých, ktorí im predchádzali. Faktom je, že morálny civilizovaný rozvoj je schémou prorokov; a s tým boli privedený od Allaha, Oslavovaného, Všemohúceho. Z toho vyplýva, že všetko, čo existuje v rámci ľudstva z dobrého vychovania a láskavej morálky, nie je nič iné, než kvapky z božej morálky, s ktorou proroci a strážcovia, mier s nimi, prišli. Pán prorokov a poslov a ten, ktorý ich zapečatil, Muhammad, Mier s ním a jeho Potomstvom, obmedzil (účel) jeho zoslania/misie k ľuďom na (účel) zdokonalenia božej morálky. On (PMSN a jeho rodinou) povedal: “Vskutku, bol som poslaný, aby som zdokonalil milosrdnú morálku.”[1]

Vskutku, pôvod a podstata láskavej morálky je uložená v učení Prorokov, Mier s Nimi, a morálka je normou rozvoja národov. Keďže niet hodnoty v materiálnom rozvoji (materiálnej civilizácii); bez ohľadu na to, aká veľká bola, ak nie je sprevádzaná morálny rozvojom (morálnou civilizáciou). Napriek jasnosti a jednoduchosti táto realita nebola rozoznaná väčšinou ľudí.

A obrátený výsledok, (ktorý bol dosiahnutý mnohými ľuďmi z titulu skazeného úvodu), je, že vojny, s ktorými začala Amerika (materiálne rozvinutá, a preto niet diskusie o jej morálnom rozvoji!); je správny. Pretože má za cieľ eliminovať nespravodlivosť a tyraniu a ustanoviť demokraciu; zvrchovanosť ľudí a slobodu, pretože ktokoľvek sa postaví tvárou v tvár Amerike alebo zákonu, ktorý je ustanovený Amerikou, a ktorý chce nastoliť na zemi, je osoba nespravodlivá a tyran. Týmto spôsobom bola norma obrátená naruby.

A preto zmes, ktorá dnes existuje na globálnom poli, pomohla zatemniť víziu a pomiasť myšlienky. Z toho vyplýva, že tých, čo hladajú pravdu, je menej, než červenej síry.

Možno ak by si ľudia položili túto otázku: (kto dáva zákon a vymenúvava panovníka; Boh alebo ľudia?). Potom by sa to stalo evidentným pre ich víziu a Amerika a jej demokracia, a jej sloboda by bola opäť iba modla uctievaná bez Boha, presne ako tyrani, ktorých odstránila v Afganistane a Iraku… celý článok.

 

Civilizovaný materiálny rozvoj a úspech spirituálny

04.11.2014

Človek je stvorený, aby poznal Allaha Všemohúceho: {A džinov a ľudí sme jedine preto stvorili, aby Ma uctievali}[1] To znamená, aby Ma mohli poznať. Pretože uctievame, aby sme poznali. Ba niet dobra v uctievaní, ktoré nedostane uctievajúceho bližšie k Allahovi, čo následne zvyšuje jeho poznanie Allaha, Všemohúceho. Inými slovami, človek je stvorený za účelom [...]

Ako človek spozná Mistodržiteľa/Zástupcu Boha na Jeho Zemi v každej epoche

03.11.2014

Najdôležitejšia cesta, ktorou spoznať nástupcu Boha na Jeho Zemi je: Prvá cesta: Ktorou Anjeli spoznali Adama, Požehnania a Mier s Ním, a tou je Zmienenie sa, pretože Allah, Slávny, Všemohúci, sa zmienil o Adamovi, Požehnania a Mier s Ním, a že je Jeho Miestodržiteľ na Jeho Zemi; {Hľa, Pán tvoj k anjelom prehovoril: “Umiestním na zemi zástupcu!” I povedali: “Chceš [...]

Dva príbehy

01.11.2014

Mier, požehnania Boha nech sú s vami. Prvý príbeh: Po boji pri Badr náš prorok Muhammad (PMSNAJR) oslobodil neveriacich zajatcov na výmenu za jednoduchú cenu: aby jeden zo zajatcov naučil skupinu muslimov čítať a písať. Títo zajatci, ktorí boli prepustení ušľachtilým Poslom, príkladom ľudstva, neverili v Muhammada (PMSNAJR). V skutočnosti viedli boj, v ktorom ho [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Juraj Kula

Dnes stojíme na križovatke pravdy a lží. Ten, kto si je istý, že dostane vodu, necíti smäd. helper313.wordpress.com/ youtube.com/user/sosentimentom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 78072x
Priemerná čítanosť článkov: 2788x

Autor blogu

Kategórie